Filmet forgattunk a Trafóról

2014.02.13
Kategória:Zöldkakas
# #

A médiás szakképzésünk diákjai kisfilmet készítettek a Trafó Kortárs Művészetek Házáról. Idézünk a Trafó hivatalos blogjából:

A médiás szakképzésünk diákjai kisfilmet készítettek a Trafó Kortárs Művészetek Házáról.
Idézünk a Trafó hivatalos blogjából:
A Zöld Kakas Líceum diákjai az elmúlt hónapban sok időt töltöttek nálunk. Részt vettek közönségtalálkozókon, betekintettek az előadások próbáiba, fotóspróbáiba, művészekkel találkoztak és még minket, a stábot is sikerült kamerák elé ültetniük.
Arra voltak kíváncsiak, hogyan látják a nálunk fellépő társulatok, művészek a Trafót, és mit jelent az ittlét nekünk, Trafósoknak. Mindeközben mélyebben, „élesben” sajátíthatták el a filmezés-fotózás elméletét és gyakorlatát.
A film készítői a Zöld Kakas Líceum filmes képzésének diákjai (Czika Balázs, Gubicza Gergő, Hercegh Mónika, Jámbor Orsolya, Jerez Enikő, Pósa András, Rédey Gábor és Vadászi Dániel). Oktatóik Kresalek Dávid és Soponyai Dóra.
Az iskola diákjaival és tanáraival való együttműködésünk nem ér véget a kisfilmmel, a későbbiekben több, különböző témát járunk körül együtt, közösen, egymástól is tanulva a film és a fotó eszközeivel.