A Zöld Kakas Akkreditált Kiváló Tehetségpont lett!

2013.08.26
Kategória:Zöldkakas
# #

2010 óta Regisztrált Tehetségpontként kapcsolódik iskolánk az országos tehetségsegítés rendszerébe. Több módszerrel (kompetenciatérkép, mentorálás), több területen (színjátszás, tánc, jóga, játék klub, kortárssegítés) figyeljük, keressük a tehetségeket, és próbáljuk a kibontakozásban támogatni őket. Az eltelt három év munkáját és eredményeit díjazta a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége. Az akkreditációval együttjáró dísztáblát szeptemberben ünnepélyes keretek között fogják átadni nekünk. […]

2010 óta Regisztrált Tehetségpontként kapcsolódik iskolánk az országos tehetségsegítés rendszerébe.
Több módszerrel (kompetenciatérkép, mentorálás), több területen (színjátszás, tánc, jóga, játék klub, kortárssegítés) figyeljük, keressük a tehetségeket, és próbáljuk a kibontakozásban támogatni őket.
Az eltelt három év munkáját és eredményeit díjazta a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége. Az akkreditációval együttjáró dísztáblát szeptemberben ünnepélyes keretek között fogják átadni nekünk. (Részleteket később közlünk.)
És persze nem állunk meg!
Tovább kutatjuk, hogyan is működnek a minket választó fiatalok, hogy minél inkább személyre szabott lehetőségeket kínálhassunk számukra.